Over BioAktiv

alles wat u moet weten over BioAktiv

Onze BioAktiv producten

De producten van BioAktiv worden geproduceerd met een bioresonantie procedé. BioAktiv werkt hierdoor zuurstofactiverend. Het zet aerobe bacteriën in beweging. Slechts een kleine hoeveelheid BioAktiv zorgt voor een groot(s) effect.

blmnvldn

BioAktiv is een producent van ondersteunende natuurlijke producten, die hun toepassing vinden in onder meer plantversterking, compostverwerking, waterzuivering en diervoeding. BioAktiv producten worden wereldwijd veelvuldig en succesvol ingezet bij agrarische bedrijven, zowel in de veeteelt als de land- en tuinbouw. BioAktiv is ook toepasbaar op kleinere schaal in de tuin, natuurvijver of in het huishouden.

Zowel de producent als afnemende agrarische bedrijven controleren en testen de BioAktiv producten voortdurend op kwaliteit. Talrijke metingen en testresultaten bewijzen de uitstekende werkzaamheid van alle BioAktiv producten.

BioAktiv.nl is een website van Topturn Special Products. Een bedrijf gespecialiseerd in advies en producten voor de land- en tuinbouw. Topturn Special Products is distributeur van BioAktiv in de Benelux en Denemarken en levert BioAktiv producten voor professioneel gebruik aan onder andere landbouw- en veeteeltbedrijven. Deze bedrijven laten wereldwijd al jarenlang enorme successen zien, dankzij het gebruik van BioAktiv.

Via BioAktiv.nl is BioAktiv ook toegankelijk voor particulier gebruik. U kunt hier producten gemakkelijk en veilig bestellen voor diverse toepassingen. Zo kunt ook u de voordelen van BioAktiv ontdekken.

bioaktiv_tulpenveld
TOP